keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Ultrajuoksu

Säälimättömästä harjoittelustaan tunnettu Ninniroosa Rynnäs juoksi Suomea maailmankartalle Andalusian kuumuudessa. Maanantaina keskipäivällä käyty kisa oli ns. ultrajuoksukisa, jossa juostiin 12 tuntia yhteen menoon. 
Ninniroosa: "Sää oli melko viheliäinen. Aurinko porotti, mutta tuuli teki sen vaikutuksen havaitsemisesta hankalaa. Kymmenen minuutin juoksun jälkeen huomasin kuitenkin orastavaa huimausta ja vapinaa, ja asettauduin makuulle radan viereen. Huoltajani Mika-Matti Joulukuusi toi minulle virvokkeita ja täytetyn sian, ja sainkin olotilan pikkuhiljaa korjaantumaan. Päädyin kokemuksen tuomalla varmuudella pitämään riittävän tauon, jotta pystyin tekemään ehjän suorituksen. Useinhan näissä kisoissa untuvikot päätyvät keskeyttämään, ja sitä en tällä matkalla todella halunnut kokea. Taisin siinä hiukan torkahtaakin. Lopussa kiitos seisoi."
Juoksijatar piti yhdentoista tunnin ja neljänkymmenenviiden minuutin mittaisen paussin, ja vetäisi viimeisen vitosen kuin lentäen. Lopputuloksena hän sivusi Pohjoismaiden ennätystä, joka tällä matkalla on - 12 tuntia! Tällaista suoritetta kelpaa esitellä maailmalla.

Tähän sopii uuden suosikkibändini biisi:

Käytin sanavarastoni jo tuossa alkutekstissä joten tyydyn kirjaamaan että minä saatana rakastan tätä bändiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti