lauantai 24. lokakuuta 2015

Missä olit kun

ostit levyn x? Mietin täs yks päivä että sitähän saattaisi muistaa jotain ostotapahtuman ympäriltä melko moneenkin levyyn liittyen. Satunnaisotannalla:

Ash: Sonic 7's ja Hellacoptersin There By the Grace of God => Lappeenrannassa joku osuusliike. Ostin samalla jotkut melkeen-Clarksit jotka oli helvetin hiostavat, sen lisäksi että niistä nokkelampi näki kohtuu kauas et ei ollu ihan Clarksit. Laitetaas kummaltakin yks kun ei todellakaan voi päättää kumpi parempi, tai siis Ash voittaa 11-3 mutta ässäbiisit tasan.


On vaan.


Ei kai tästäkään oikeesti tarvii sanoa mitään? Tai no sen voi sanoo et No Song Unheard viel kovempi.

Sit seuraavaan levyyn, Death In Vegas ja Satan's Circus. No ei kyl muuten muista kun et Stupidosta lähti, ja tää oli niitä aikoja kun eräässä porukassa oli tyyppi jota nimitin paremman sanan puutteessa Death In Vegas -tyypiksi. Kun satunnaisesti kohtasimme, puhuin aina tästä bändistä koska se oli käyny niitten keikalla ja hehkutti niin mielellään.

Tässäkin oli vielä ihan järkee:


Ja sit kokeilin viel kerran haroa hyllystä jotain ja osu vähän höm ulkoreunalle. Lost Patrolin Songs About Runnign Away. No Stupidosta, ja oisko ollu talvi. Ei paljon auennu itse tapahtumasta. Mut tässä oli taustalla loistava biisi Alright, joka tuli Musikbyrånista tai jostain ja sit oli pakko hommaa. Koko levy oli ihan toisesta laidasta, kunnon hiippailua ja puhaltelua. Otin tän silti Saunalahteen yksiin bileisiin, olihan se yks biisi niin jytä.

Mulle oleellisin on kuitenkin tämä:


Ekoja biisejä joita vetäessä pääsin itse lauluni kanssa johonkin yhteyteen. Hieno biisi.

Lopputuloksena todettakoon että oli todella surkea satunnaisotanta, oikeesti muistan niin kovin paljon levynostoreissuista ja tilanteista ja digi my ass.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti